NRC Group la i dag frem sin rapport for 4. kvartal, og denne viste mangedobling av både topp- og bunnlinjen.Jekker opp vekstenToppsjefen Øivind Horpestad har sett i ordrebøkene, og sikter nå mot 15 prosent organisk vekst i 2016, melder TDN Finans.Selskapet har tidligere annonsert en målsetning om minst 10 prosent årlig organisk vekst.Horpestad viser overfor nyhetsbyrået også til økende bevilgninger til jernbane fremover.- Vi tror bevilgningene til jernbanesatsing kan øke 20 prosent årlig. Det blir et sted mellom 10 og 20 prosent. (...) Når Jernbaneverket stipulerer etterslepet til 18 milliarder kroner, og sier at det i sin helhet skal tas inn i neste periode, må de satse ytterligere, sier han.Varsler 50 prosent utbytteHorpestad varsler et fremtidig utbyttenivå på rundt 50 prosent, men at dette neppe er realistisk i år. For 2015 ventes ikke utbytte.- Vi tjener penger, og det er en målsetning at aksjonærene skal få avkastning i form av utbytte, sier Horpestad til TDN Finans.Jan Haudemann-Andersens investeringsselskap Datum er største aksjonær, med sine 14,59 prosent av selskapet.NRC Group figurerer høyt på vinnerlisten på Oslo Børs mandag, med 12,7 prosent oppgang til 50,50 kroner. Haudemann-Andersens post på 5,1 millioner aksjer er dermed priset til drøyt 257 millioner kroner.