Venter stygt børsfall i mars

Analytikere tror aksjer vil falle ytterligere i mars.

Det verste er ennå ikke over. Det er i hvert fall slik den anerkjente tekniske analytikeren Tom DeMark ser det nå som februar nærmere seg slutten. Han tror nemlig aksjemarkedet er klart for et stygt fall i mars, skriver MarketWatch.Mellom åtte til ti prosent venter han at S&P 500-indeksen skal falle fra dagens nivå, og med det treffe nivåer i nærheten av 1.786.Om ting går virkelig ille tror han det kan bære helt ned til 1.733. før nedgangen bremses. Gründeren av DeMarkt Analytics har ofte truffet godt på både kortsiktige og langsiktige spådommer.11. februar ventet han ganske riktig at oljen skulle oppleve et kortsiktig rally, rett etter at han ganske riktig ventet at S&P 500 skulle oppleve en kortsiktig bunn rundt 20. januar.I det større bildet ventet han også ganske riktig i august 2015 at kinesiske aksjer skulle falle ytterligere.En annen teknisk analytiker deler samtidig synet til DeMarkt.Tom McClellan skrev nemlig følgende tirsdag i sin McClellan Market Report:- Vi venter en betydelig nedgang i mars før det deretter bunner ut den første uken i april, kom det frem, ifølge nyhetsbyrået.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også