Aksjene faller på New York-børsen

Tirsdag peker pilen ned.

Foto: Scanpix/AP Photo/Richard Drew

To minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har den teknologitunge Nasdaq-indeksen falt 0,44 prosent og står i 4.787,82 poeng, mens Dow Jones står i 17.577,68 poeng etter en nedgang på 0,26 prosent.Terror i BelgiaTo eksplosjoner rammet avgangshallen i Brussel lufthavn Zaventem like før klokken 8 tirsdag morgen. En time senere ble metrostasjonen Maelbeek rammet av en eksplosjon. Stasjonen ligger i nærheten av EUs hovedkvarter.Ifølge uoffisielle meldinger skal antall drepte være så høyt som 43.Boligpriser Boligprisene i USA steg 0,5 prosent fra desember 2015 til januar 2016, viser tall fra U.S. Federal Housing Finance Agency (FHFA).Det var ifølge Bloomberg på linje med konsensus.Desember-økningen ble oppjustert fra 0,4 til 0,5 prosent.Hele meldingen her.