Axactor ødela for innsiden

Finansavisens innsideportefølje havner stadig lenger bak børsen.

Børs

Mens hovedindeksen på Oslo Børs steg 2,7 prosent sist uke, la innsideporteføljen på seg 1,3 prosent.Innsiden taper dermed ytterligere terreng, og stillingen er nå minus 7,2 vs. minus 15,2 prosent - i børsens favør.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Riggaksje videre nedQ-Free ble ukens store lyspunkt, og steg hele 13,2 prosent.Etter en elendig debut i kjølvannet av kvartalstall  og slakt av kursmål, bidrar Fred. Olsen Energy negativt også denne uken.Aksjen falt nye 4,7 prosent, og er nå ned over 24 prosent siden den ble tatt inn. Spetalen-aksje så rødtNykommeren Axactor, med Øystein Stray Spetalen på eiersiden, ble ukens svakeste aksje med et fall på 6,2 prosent. Aksjen kom inn etter at styremedlem Per Dalemo kjøpte aksjer for litt over 900.000 kroner i selskapet .En annen nykommer, Telenor, klatret derimot 4,6 prosent i sin første uke. Aksjen ble tatt inn i varmen etter at styreleder Gunn Wærsted kjøpte aksjer for 1,4 millioner kroner.DNB falt 0,2 prosent.Ingen endringer gjøres denne uken.

axactor
øystein stray spetalen
fred. olsen energy
riggaksje
q-free
dnb
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Næringseiendom