Bank dømt til å punge ut for sexklubb-regning

Sparebank 1 SR Bank er dømt til å dekke mesteparten av en regning på 193.000 kroner etter at en kunde ble svindlet på sexklubb i Barcelona.

Illustrasjon: stripper. Foto: AP Photo.

Mannen har forklart at han ble dopet ned og mente banken måtte ta regningen. Det ville ikke banken, som saksøkte mannen. Stavanger tingrett har trodd på mannens forklaring, og gitt ham medhold i det meste, skriver Dagens Næringsliv.De fant likevel at han hadde vært grovt uaktsom ved 1 av de 12 transaksjonene som var sentrale i saken. Dermed må han dekke 12.000 kroner selv.Bankens advokat, Hanne Ringnes Sanne, sier hennes klient ble litt overrasket over dommen.– Vi må gå litt grundigere gjennom den. Vi vet ikke om vi kommer til å anke ennå, sier hun til avisen. (©NTB)