Det er blandet utvikling for Asia-børsene tirsdag. Tokyo-børsen, som var stengt mandag, gjør det skarpest. Den japanske Nikkei-indeksen stiger 1,7 prosent.PMI-indeksen for industrisektoren i Japan var 49,1 i mars,  viser foreløpige tall. I februar var indeksen 50,1. Forventningen var på 50,5.Shanghai Composite-indeksen i Kina er ned 0,4 prosent, mens Hang Seng i Hong Kong faller 0,2 prosent. Ellers i regionen stiger Kospi-indeksen i Sør-Korea og Straits Times i Singapore 0,2 prosent.Netfonds venter at Oslo Børs åpner opp 0,22 prosent tirsdag.- De asiatiske børsene endte blandet tirsdag, dermed er det ingen drahjelp å få fra den regionen i dag. Når det er sagt, utviklingen i oljeprisen har vært stabil det siste døgnet, noe som er positivt for Oslo Børs. Det blir for øvrig redusert aktivitet på de europeiske børsene også i dag (pga. påske). Utvalgte hendelser i dag; Makro: PMI (EU), PMI (USA).OljeprisenTirsdag morgen omsettes Brent-oljen for 41,53 dollar fatet, ned 0,02 prosent, mens WTI-oljen stiger 0,07 prosent til 41,55 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 41,04 dollar ved børsslutt mandag.USADet var ikke store oppgangen på børsene i New York mandag, men det var nok til å sette årsbeste. Vendepunktsformasjoner i alle de tre mest toneangivende indeksene på børsene i New York har varslet oppgang siden begynnelsen av mars, og fremdeles kan det være mer å gå på.S&P 500 steg 0,1 prosent til 2.051,60 og sluttet på sitt høyeste siden slutten av 2015. Den kan fremdeles stige nesten 50 punkter til før potensialet fra den doble bunnformasjonen fra januar og februar er tatt ut. Nasdaq steg 0,28 prosent til 4.808,87. Den omvendte HS-formasjonen fra januar og februar signaliserer at de fremdeles er litt å gå på. Potensialet er opp til 5.000.Dow Jones steg 0,12 prosent og har dermed lagt bak seg den lengste oppgangsperioden på mange måneder, ifølge Marketwatch, men her er potensialet fra den doble bunnformasjonen nå tatt ut.Oslo BørsHovedindeksen på Oslo Børs falt mandag 0,32 prosent før den sluttet på 588,42 poeng. Det ble omsatt aksjer for 2,75 milliarder kroner.Kriserammede Norske Skog klatret hele 23,53 prosent til 2,10 kroner. Selskapet meldte etter børsslutt fredag at de nå . Ifølge meldingen dropper de forsøket på å få med obligasjonseierne i et lån som forfaller i juni. I stedet endres et tilsvarende byttetilbud til eierne av et lån som forfaller med to milliarder kroner i 2017. Nesten 70 prosent av eierne i dette lånet støtter forslaget.Songa Offshore har for forsinkelsene på to Cat D-rigger. Nyheten sendte aksjen opp 8,82 prosent til 0,37 kroner. Kravet fra Songa er på 65,8 millioner dollar, tilsvarende drøye 550 millioner kroner.Frankrike: PMI-industri foreløpig, mars 09:00Frankrike: PMI-tjenester foreløpig, mars 09:00Tyskland: PMI-industri foreløpig, mars 09:30Tyskland: PMI-tjenester foreløpig, mars 09:30Tyskland: IFO-indeksen, mars 10:00ØMU: PMI-industri foreløpig, mars 10:00ØMU: PMI-tjenester foreløpig, mars 10:00Storbritannia: KPI, februar 10:30Storbritannia: PPI, februar 10:30Tyskland: ZEW-indeksen, mars 11:00USA: API, ukentlige oljelagertall 21:30