DNO får betaling i Irak

DNO og Genel Energy får betalt for irakisk olje.

In this May 31, 2009 file photo, an employee works at Tawke oil fields in the semiautonomous Kurdish region in northern Iraq. Iraq's Kurds pushed the central government on Tuesday to recognize oil contracts they signed with international companies by insisting the self-ruled region will not resume exports until Baghdad recognizes the deals. (AP Photo/Hadi Mizban, File)
Børs
DNO ASA melder at selskapet har mottatt 13,56 millioner dollar fra myndighetene i den kurdiske delen av Irak (KRG) for olje fra Tawke-feltet i februar.Pengene skal deles med partner Genel Energy.Tawke-leveransene for eksport var 66.427 fat per dag i februar, ned fra 119.390 fat i januar, som følge av en stengt rørledning i Tyrkia i andre delen av måneden.Genel skriver i en separat melding at partnerne på Taq Taq-feltet har mottatt 12,6 millioner dollar brutto.