WR Entertainment vil foreta en rettet emisjon på 13,76 millioner nye aksjer mot en gruppe eksterne investorer, bestående av Bjørn Kjos, Norwegian-finansdirektør Frode Foss og Thomas Raaschou, samt en annen investorgruppe bestående av Arne Blystad og nærstående, opplyser selskapet.Med totalt 90.302.300 aksjer etter fullført emisjon vil Kjos & Co få en eierandel på 15,23 prosent. I tillegg får de en opsjon (i form av warrants) på kjøp av ytterligere 1,5 millioner aksjer, som ved utøvelse kan gi dem en samlet eierandel på 16,6 prosent.
Gunnar Ryan Wiik (34) skal spille hovedrollen i filmen, som er basert på bøkene om Morgan Kane. Planen er tre filmer på tre år, og filmprosjektet blir norgeshistoriens desidert dyreste. Budsjettet er på 27 millioner dollar, eller rundt 240 millioner kroner.Den første filmen skal etter planen komme ut om rundt ett år.Det er i år 50 år siden Kjell Hallbing, alias Louis Masterson, ga ut den første av i alt 83 bøker om Morgan Kane.