Apples store nyhet under ukens produktlansering var ikke produktene, men prisene, mener analytikere, ifølge CNBC.En av de nye produktene som ble presentert, iPhone SE, har den laveste startprisen Apple noensinne har hatt på sine nye telefoner, 399 dollar eller om lag ca. 3.350 kroner.Flere analytikere sier at en billigere iPhone kan oppmuntre etterspørselen i fremvoksende markeder, og ta opp kampen mot rimeligere rivaler fra Samsung og Xiaomi.I tillegg til den nye iPhonen, lanserte selskapet en iPad Pro med startpris på 599 dollar eller om lag 5.032 kroner, og en billigere Apple Watch fra 299 dollar eller om lag 2.511 kroner.- Vi tror prisen gjør iPhone litt mer tilgjengelig for forbrukere i vekstmarkeder, sier Piper Jaffray-analytiker Gene Munster til CNBC.RBC Capital Markets-analytiker Amit Daryanani er av samme oppfatning.- Jeg har alltid tenkt at jo lavere du kan få en iPhone, jo bedre vil etterspørseldynamikken være, sier Amit Daryanani.