Eivind Yggeseth

Nedgraderer DNB - kutter kursmål

JP Morgan Cazenove har kvesset kniven.

JP Morgan Cazenove nedgraderer DNB fra nøytral til undervekt, og kutter kursmålet fra 112 til 88 kroner, går det ifølge TDN Finans frem av en oppdatering.Meglerhuset viser til relativt sterk kursutvikling hittil i år (har falt «bare» 8,7 prosent, journ. anm.) og et forventet rentekutt fra Norges Bank 17. mars med ytterligere nedsiderisiko. I tillegg kommer frykten for økte tapsavsetninger som en følge av oljeprisfallet.Analytikerne mener ifølge nyhetsbyrået at DNB er banken med størst eksponering mot olje og gass blant de europeiske bankene meglerhuset dekker, og estimatene kuttes også.DNB faller 0,1 prosent til 100,40 kroner i tirsdagens handel på Oslo Børs.JP Morgan Cazenove ser dermed en nedside på drøye 12 prosent fra dagens nivåer.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også