Norwegians selskap Arctic Aviation Assets (AAA) har inngått en intensjonsavtale med AerCap for to Boeing 787-9 Dreamliners-fly med levering i 2018.Et heleid datterselskap av AAA vil leie flyene i 12 år, heter det i en børsmelding.787-9-flyene vil bidra til videre vekst på de lange rutene.Norwegian har nå åtte Boeing 787-8 og ett 787-9 i drift, samt 31 787-9 i bestillingen. I 2020 vil Norwegian ha 40 Dreamliners i drift.- For å kunne tilby nye ruter og gjøre langdistanseoperasjonen enda mer konkurransedyktig er vi avhengige av flere nye, kostnadseffektive fly. Langdistanseoperasjonen er avgjørende for å sikre global vekst og nye arbeidsplasser. Dreamlineren er et fantastisk fly, med høy passasjerkomfort, lang rekkevidde, lavt drivstofforbruk og mindre utslipp, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i en pressemelding.