- Vi har et skikkelig brudd nå. Kom dere om bord. Her skal vi nemlig videre opp, uttaler Todd Gordon i TradingAnalysis.com, ifølge CNBC.I november brøt Gordon med mange i markedet da han mente oljeprisen skulle falle fra rundt 50 dollar fatet og helt ned til 26 dollar fatet.I februar viste det seg imidlertid at flesteparten i markedet gjettet feil, og at han hadde helt rett.Og nå tror Gordon at oljeprisen har snudd og skal gå den andre veien.Han sier at handlinger fra den amerikanske sentralbanken om å svekke dollaren mot andre valutaer bidrar til å løfte råvarepriser.- Jeg liker oppsiden i olje. Jeg mener vi burde klare å komme tilbake og teste gamle høyder fra oktober, hvilket ligger på 49 dollar fatet, sier han.I skrivende stund blir WTI-oljen omsatt for 40,84 dollar fatet, mens Brentoljen blir omsatt for 41,13 dollar fatet.Før helgen skrev Hegnar.no at og at enkelte ikke venter videre oljeprisoppgang fra dette nivået.- Ved disse nivåene vil vi også se skiferprodusentene komme tilbake i markedet, uttalte seniorstrateg Phillip Streible i RJO Futures, som ikke tror på videre prisfest.