Oslo Børs åpnet opp onsdag, men i løpet av formiddagen snudde markedet ned, uten den helt store dramatikken.Da handelen stengte klokken 13 var hovedindeksen ned 0,5 prosent til 586,23, mens omsetningen var på bare 1,4 milliarder kroner.Onsdag ettermiddag omsettes Brent-oljen for 41,63 dollar fatet, ned 0,4 prosent, mens den amerikanske WTI-oljen faller 0,7 prosent til 41,15 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 41,66 dollar ved børsslutt tirsdag.Statoil endte ned 1,2 prosent til 132,60 kroner.Under kapittelet om risikofaktorer i den engelskspråklige versjonen av årsrapporten slår Statoil fast at det såkalte togradersmålet vil ha «en negativ virkning på omtrent fem prosent av Statoils nåverdi sammenlignet med Statoils interne planleggingsforutsetninger per desember 2015». Hvis en tar utgangspunkt i børskursen, er denne negative virkningen ifølge avisen på hele 21 milliarder kroner.John Fredriksens riggselskap Seadrill meldte onsdag morgen at selskapet forlenger en kontrakt med Petrobras for riggen West Tellus.Kontrakten forlenges med 18 måneder og gir selskapet en netto økning i backloggen på 32 millioner dollar. Det opplyses imidlertid at Seadrill må gå ned på en redusert dagrate.DNB-analytiker Paul Harper peker ifølge Reuters på at den reduserte dagraten setter et nytt laveste nivå for denne type rigger. Kontrakten blir beskrevet som "enda et negativt datapunkt for drillingsektoren".- Regner man på det, så ser man at dette tilsvarer en dagrate på rundt 60.000 dollar dagen. Det er langt under forrige laveste nivå på den type rigger, sa Harper i en webcast fra meglerhuset onsdag morgen.Seadrill falt 3,7 prosent til 28,40 kroner.Kursfallet i Frontline har redusert John Fredriksens shippingformuer, skriver Dagens Næringsliv. Men noen har tydeligvis tro på rederiet.  Robert Hvide Macleod, som er sjef for Frontline Management AS, i Frontline Ltd for 68,4434 kroner per aksje.Tidligere i uken , og kutter samtidig kursmålet til fra 114 til 80 kroner.Hittil i år har John Fredriksens tankaksje falt 44 prosent, noe som reduserer børsverdien til knapt 11 milliarder kroner.Onsdag var aksjen ned 1,7 prosent til 69,45 kroner.Telenor endte ned 0,2 prosent til 136,20 kroner, etter å ha vært i pluss helt til sluttauksjonen. Den siste måneden har aksjen steget 6,7 prosent.Analytiker Fredrik Thoresen sier til TDN Finans at han mener kursoppgangen den senere tiden først og fremst skyldes utviklingen i Thailand.Jasmine International klarte ikke å gjøre opp for seg for 900 MHz-lisensen det vant i desember. Thailandske telekommyndigheter meldte i dag at det derfor vil bli holdt en ny auksjon i juni.-I og med at thailandske DTAC utgjør omtrent 10 prosent av selskapsverdien til Telenor har dette direkte innvirkning på Telenor-kursen, sier Thoresen til TDN Finans.Laksesektoren gjorde det sterkt. Bakkafrost steg 2,7 prosent, Salmar 1,5 prosent, Marine Harvest 1,4 prosent, Lerøy 0,8 prosent og Grieg Seafood 4,9 prosent.