Sjefstrateg: - Vi kommer inn i en «farlig» periode

- Vi er i ferd med å treffe en vegg av motstand, advarer sjefstrateg.

AP Photo
Børs

Det amerikanske aksjemarkedet vil trolig treffe en «farlig» periode med hakkete handel i løpet av de to neste månedene, sier sjefstrateg Sandy Jadeja i SignalPro til CNBC torsdag.- Når det gjelder Dow Jones og S&P 500 mener jeg at vi er i ferd med å treffe en vegg, sier sjefstrategen til nyhetskanalen.Ser vi på kortsiktige sykluser basert på tidsanalyse fremfor prisanalyse, mener strategen at det fortsatt er liv i dagens bullmarked til tross for det går inn i sitt syvende år etter den globale finanskrisen i 2008.Han peker på at Dow Jones denne uken klarte å klore seg tilbake i positivt territorium for året, etter en bratt nedgang i januar tynget av bekymringer over kinesisk vekst, oljeprisfall og innstramming av pengepolitikken i USAJadeja sier man kan få videre oppgang, men advarer investorer om at de må forvente store svingninger fremover.- Vi kommer faktisk inn i en ganske farlig periode i slutten av april. I år vil trolig «sell in may, go away» komme tilbake i kraft, sier sjefsstrategen til CNBC.

dow jones
nasdaq
s&p 500
sjefstrateg
signalpro