Slik går det med børsene i Asia

Leder for investeringsstrategi i Perpetual i Sydney mener at en global resesjon nå er svært usannsynlig.

AP Photo
Børs

Det er blandet stemning i Asia mandag morgen, etter den største tre-ukers oppgangen siden 2009.I Japan faller Nikkei 0,64 prosent, mens den breder Topix-indeksen er ned 0,96 prosent.Shanghai Composite stiger derimot 0,46 prosent, og CSI 300 er opp 0,13 prosent. Hang Seng i Hong KOng er ned 0,14 prosent.I Sør-Korea stiger Kospi 0,13 prosent, S&P/ASX 200-indeksen i Australia er opp 1,04 prosent, mens Straits Times i Singapore faller 0,32 prosent.Fredag sendte ferske jobbtall Wall Street opp.- Det er nå svært usannsynlig at vil vil gå inn i en resesjon. Den amerikanske veksten forblir intakt, og vi har ikke hatt en global resesjon uten en amerikansk resesjon på trolig 100 år. Men jeg tror fremdeles at til tross for solid risikobedring de siste tre ukene, kommer oppgangen i beste fall til å bli svært beskjeden i 2016, og nedsidebeskyttelse vil være nødvendig, sier leder for investeringsstrategi i Perpetual i Sydney, Matthew Sherwood, til Bloomberg News.

asia-børsene
asia
nikkei
topix
shanghai composite
hang seng
Nyheter
Børs