Sønnen til norskættet Wall Street-legende tiltalt for bedrageri

39 år gamle Andrew Caspersen er tiltalt for å ha svindlet kunder for mer enn 95 millioner dollar.

Andrew Caspersen som tidligere var administrerende direktør i PJT Partners Inc. Park Hill Group er arrestert og siktet for å ha svindlet investorer, inkludert en veldedig stiftelse, for mer enn 95 millioner dollar.Ifølge rettsmyndighetene Bloomberg refererer til, skal Caspersen ha stjålet penger gjennom falske PE-investeringer og har angivelig deretter tapt millionbeløp gjennom aggressiv trading på egen bok.Mandag informerte PJT de ansatte om at Caspersen hadde fått sparken fra selskapet.Caspersens advokat Dan Levy vil ikke kommentere anklagene.Andrew Caspersen er sønn av den avdøde amerikanske filantropen og finansmannen Finn Caspersen som ifølge Wikipedia emigrerte fra Norge til USA i barneårene.