Salget vil skje etter at myndighetene har endret betingelsene i auksjonen, sier generalsekretær Takorn Tantasith i NBTC onsdag, ifølge Bloomberg News og TDN Finans.Reserveringsprisen vil bli foreslått til 75 milliarder baht, og første avbetaling skal være på 10-30 prosent i stedet for fem prosent, fremgår det.I forrige lisensauksjon avsluttet 21. desember 2015 endte prisen på to lisenser på 2 x 10 MHz i 900 MHz-båndet på 151,952 milliarder thailandske baht.Nyhetsbyrået skriver at Jasmine International vant den gang første lisensen med et bud på 75,654 milliarder baht, mens True Corporation vant den andre lisensen med et bud på 76,298 milliarder baht.Jasmine Internationals datterselskap, JAS Mobile Broadband, har ikke gjennomført første betaling for 4G-lisensene i Thailand som selskapet la inn vinnende bud på i auksjonen i desember. Det er JAS' lisens som legges ut for salg på nytt i juni.