- Etter den siste aksjeoppgangen de siste ukene ser det ut til at SPX (en indikator som måler S&P 500) har kommet opp til sitt mest overkjøpte nivå siden 2009, sier Michael Riesner og Marc Muller i UBS, skriver Business Insider.Til tross for at storbanken samlet ikke stiller seg bak deres syn, mener de to at vi står foran en ny kortsiktig nedtur.- Vi venter at S&P 500 vil falle tilbake til 2.000 eller 1.970 den første uken i april, sier de ifølge nyhetsbyrået.Etter tirsdagens fall ligger den brede amerikanske indeksen på 2.050.De to tekniske analytikerne mener at det finnes et trendtak på nettopp 2.050, og det er derfor de gjentar salgsanbefalingen som de rykket ut med forrige uke.På lengre sikt finnes det samtidig en trendbunn på 1.826 og 1.800.For tre dager siden skrev Hegnar.no at private aksjehandlere «shorter» amerikanske aksjer etter den siste oppturen.Hele tre av fire kunder som handler amerikanske aksjer hos CMC Markets