- Vi har øynene åpne for flere muligheter

Fredriksens nære medarbeider Harald Thorstein kommenterer gårsdagens nedsalg i Marine Harvest.

Børs

Minst to milliarder kroner i netto fortjeneste er trolig resultatet for John Fredriksen etter at hans selskap Geveran Trading solgte en tredel av aksjene sine i lakseoppdretter Marine Harvest for 4,4 milliarder kroner. Det viser DNs gjennomgang av Fredriksens aksjehandel.LES OGSÅ: Fredriksen kvitter seg med millioner av aksjerAksjenedsalget i Marine Harvest er en rebalansering av Fredriksen-gruppens aksjeportefølje, ifølge John Fredriksens nære medarbeider Harald Thorstein.– Vi gjør ikke dette fordi vi ikke har tro på selskapet. Marine Harvest er et flott selskap og driver meget bra i en næring med solide fremtidsutsikter. Geveran Trading Co. forblir den desidert største aksjonæren i selskapet. Salget er en rebalansering av porteføljen. Marine Harvest utgjorde en veldig stor del av gruppens totale verdier i børsnoterte aksjer, sier Thorstein til DN.LES OGSÅ: Tror ikke Fredriksen-salg har betydning

marine harvest
john fredriksen
harald thorstein
Nyheter
Børs