Ekskona selger smykker for 120 mill.

Ekskona til forretningsmagnaten Aga Khan selger smykker for millioner.

Er du interessert å slå kloa i noen smykker utenom det vanlige? Da bør du merke deg datoen 18. mai.Ifølge Di.se skal Princess Gabriela zu Leiningen, ekskona til forretningsmagnaten Aga Khan, selge deler av sin smykkesamling under en auksjon i Geneve 18. mai.Samlingen er ventet å innkassere over 120 millioner kroner, ifølge nettstedet.Det er totalt 46 smykker som går under hammeren. Mesteparten er smykker fra kjente gullsmeder som Van Cleef & Arples, Cartier og Tiffany, skriver Bloomberg.Blant de dyreste objektene er en Phol-diamant fra Cartier. En massiv diamant på 36.09 karat.Auksjonsfirmaet Christies i Genève har satt estimert pris til mellom 3,8 til 5,5 millioner euro, tilsvarende 31-45 millioner, skriver Bloomberg .