Hofseth Biocare fyller hyllene hos XXL

toppsjef, biotek, sunnmøring

XXL starter å selge proteinprodukter fra Hofseth BioCare i løpet av sommeren 2016.

Avtalen dreier seg i første omgang om de tre produktene OmeGo, produktvarianter av ProGo, samt «Health Pack». Friidrettsutøveren Ingvill Måkestad Bovim er blant toppidrettsutøverne som bruker Hofseth BioCare-produkter.Les også: Frister toppidrettsutøvere med nytt lakseproteinpulverProduktene kommer for salg i XXLs butikker i Norge, Sverige og Finland. - Det er strategisk viktig for HBC å etablere oss i vårt eget hjemmemarked med våre ferdigprodukter. Vi er stolte av å kunne lansere vår produktportefølje gjennom en så anerkjent kjede og få ta del i deres store vekstambisjoner fremover, sier salgssjef Tor Erik Andersen i Hofseth BioCare.Den endelige størrelsen på kontrakten er fortsatt usikker og vil avhenge av salgsvolum.


Les også