Investorene liker onsdagens nyheter

Hofseth BioCare har i dag inngått avtale med XXL Grossist Norge AS og XXL Europe GmbH om leveranser av en rekke ferdigprodukter for salg i Norge, Sverige og Finland.Ifølge en børsmelding vil leveransene til XXL starte i løpet av sommeren 2016 og kommer til å være i XXLs butikker straks deretter.- Det er strategisk viktig for HBC å etablere oss i vårt eget hjemmemarked med våre ferdigprodukter. Vi er stolte av å kunne lansere vår produktportefølje gjennom en så anerkjent kjede og få ta del i deres store vekstambisjoner fremover, sier Tor Erik Andersen i Hofseth BioCare.Den endelige størrelsen på kontrakten er fortsatt usikker og vil avhenge av salgsvolumer i de tre landene.I skrivende stund omsettes aksjen for 1,61 kroner på Oslo Axess, opp 4,55 prosent. Kort tid etter at nyheten ble annonsert var aksjen oppe i 1,72 kroner.