Planlegger ny regulering av laksesektoren

Fiskeritilsynet Sernapesca vil legge frem en plan for regulering av lakseoppdrettssektoren.

Det kan ta tid før man får innføring av kvoter og begrensninger i volum i oppdrettsnæringen i Chile, ifølge Diario Financiero, gjengitt av Undercurrent News torsdag, ifølge TDN Finans.Fpiskeritilsynet Sernapesca lanlegger å legge frem en plan for regulering av lakseoppdrettssektoren for å unngå nye miljømessige katastrofer i næringen.Marine Harvest er blant aktørene som har kjempet for innføre kvoter i sektoren og få ned produksjonsvolumene.Dette vil imidlertid kreve debatt og godkjennelse av det chilenske parlamentet før det kan bli lov, ifølge Diario Financiero, som viser til anonyme kilder.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også