scatec solar

Scatec Solar sikrer gjeldsfinansiering for Egypt-prosjekt

Scatec Solar har sikret den gjeldsfinansieringen de trenger til prosjektet under utvikling i Egypt.

Scatec Solars konsernsjef Raymond Carlsen sa på selskapets kvartalsresultat fredag at selskapet har sikret den gjeldsfinansieringen de trenger til prosjektet under utvikling i Egypt, ifølge TDN Finans.- Vi har sikret finansiering på til sammen 650 millioner dollar og jeg er trygg på at vi har sikret den finansiering vi trenger på gjeldssiden, sier Carlsen til nyhetsbyrået.- Når det gjelder egenkapital, mener jeg vi også er godt posisjonert til å oppnå den egenkapitalen vi trenger på dette prosjektet, sier han videre.Konsernsjefen forteller at selskapet også er langt på vei med EPC-arbeidet, og de er i ferd med å avgjøre hvem som skal bygge anlegget.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også