Ble aksjeplukker på alpetur

Ole Petter Kjerkreit - Foto: Eivind Yggeseth

Stenshagen-teamet får nå et nytt tilskudd.

På skiferie med Stens­hagen-familien i Øster­rike i vinter, valgte Ole Petter Kjerkreit (43) å forlate megler­bransjen. Nå blir han forvalter i familieselskapet Stenshagen Invest, som forvalter rundt 2,5 milliarder kroner i aksjer, skriver Dagens Næringsliv.Samtidig blir Kjerkreit nå kollega med sin nære studievenn Aasulv Tveitereid.- Jeg har diskutert mye aksjer med Aasulv gjennom årene, og jeg liker måten teamet jobber systematisk med å finne gode selskaper. Etter 17 år som analytiker er tiden er inne for å se hvordan jeg kan bidra på investorsiden. Ringen er sluttet, sier Kjerkreit til avisen.Stenshagen-teamet tror nå på høyere oljepris og børsoppgang, men holder seg unna oljeservice. De viser til at selskapene utenom olje og offshore på Oslo Børs er priset til cirka 1,5 ganger bokførte verdier. Det er litt lavere prising enn et historisk snitt de siste ti årene.- Det er ikke avskrekkende i det hele tatt. Her kan vi jakte etter gode muligheter, sier Tveitereid til DN.