Foreslår nye styremedlemmer i Telenor

Jacob Aqraou og Siri Beate Hatlen foreslås som nye styremedlemmer i telegiganten Telenor.

Børs

Nominasjonskomiteen i Telenor foreslår at Jacob Aqraou (43) og Siri Beate Hatlen (59) velges som nye styremedlemmer i selskapet, opplyses det i en melding.De foreslåtte kandidatene vil erstatte Frank Dangeard og Marit Vaagen, som har bedt om å få tre ut av styret.I tillegg har Burckhard Bergmann ifølge meldingen bedt om få tre ut av styret. Nominasjonskomiteen vurderer å foreslå ytterligere ett styremedlem for å erstatte Bergmann, og et slikt forslag vil i så fall fremmes i løpet av kort tid.Bergmann, Dangeard og Vaagen har vært styremedlemmer siden henholdsvis 2008, 2011 og 2013."Styremedlemmene i Telenor ASA forslås av Nominasjonskomiteen og velges av Bedriftsforsamlingen. Bedriftsforsamlingen møtes 11. mai 2016, etter at Generalforsamlingen er avholdt, og vil da ta stilling til de to foreslåtte kandidatene", heter det i meldingen.Les hele meldingen her.

telenor
jacob aqraou
siri hatlen
frank dangeard
marit vaagen
Nyheter
Digital
Børs