Schibsted vil kutte 38 jobber i Stavanger

Styret i Schibsted Trykk AS innstiller på at trykkeriet på Forus utenfor Stavanger legges ned fra i høst. Det betyr 38 tapte arbeidsplasser i oljehovedstaden.

Foto: Scanpix
Børs

En endelig beslutning tas på et styremøte i Schibsted Norge før sommeren, skriver Medier 24. Det bekrefter Harald Jacobsen, konserndirektør i Schibsted og styreleder i Schibsted Trykk AS.– Styret i Schibsted Trykk har innstilt på dette. Den endelige beslutningen vil bli tatt på styremøtet i Schibsted Norge AS 28. juni, sier Jacobsen.Vedtaket kommer bare et drøyt år etter at trykkeriet i Kristiansand ble lagt ned, og i fjor la Schibsted også ned et av trykkeriene i Bergen.Dersom nedleggelsen blir en realitet, vil etter alt å dømme noen av de ansatte bli tilbudt jobb ved et av konsernets andre trykkerier, skriver Medier 24.En nedleggelse vil også få konsekvenser for trykketiden for en rekke aviser, ikke minst Stavanger Aftenblad. 

schibsted
Nyheter
Børs