Sevan Marine vurderer Teekay-søksmål

Administrerende direktør Carl Lieungh i Sevan Marine bekrefter at Teekay-søksmål kan bli aktuelt.

Sevan Marine-sjef Carl Lieungh. Foto: Finansavisen

Sevan Marine vurderer søksmål for å få løst striden med Teekay Offshore Partners om lån og riggsalg for en halv milliard kroner, skriver DN.– Søksmål er et av alternativene vi vurderer. Men vi håper på en minnelig løsning, sier administrerende direktør Carl Lieungh i Sevan Marine.Sevan Marine inngikk i 2013 avtaler med selskaper kontrollert av gründer Arne Smedal. Teekay Offshore overtok i 2014 Arne Smedal-kontrollerte Logitel Offshore. Striden står om Sevan Marines salg av to rigg­understell i 2013 til Logitel Offshore.- Et av spørsmålene er om salget er gjort i henhold til bestemmelsene om salg til nærstående. Det kan være at dette salget skulle vært behandlet av generalforsamlingen i selskapet, sier Lieungh.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker