Kristian Siem. Foto: Finansavisen

Siem plasserte konvertibel

Siem Industries har utstedt et obligasjonslån på 250 millioner euro med bytterett i Subsea 7-aksjer.

Siem Industries har lykkes i å utstede et obligasjonslån på 250 millioner euro med bytterett i Subsea 7-aksjer med forfall i juni 2021, går det frem av en børsmelding.Den konvertible obligasjonen vil bære en fast rente på 2,25 prosent, utbetalt halvårlig og etterskuddsvis. Konverteringskursen utgjør en premie på 27,5 prosent til dagens volumvektede snittkurs.Kursen vil annonsere i en separat melding senere torsdag.Nettoprovenyet vil gå til å kjøpe tilbake 128,6 millioner dollar av det konvertible obligasjonslånet med forfall i 2019, samt generelle selskapsformål.Subsea 7 falt 5,2 prosent til 74,35 kroner i torsdagens handel på Oslo Børs.Les mer her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også