Viktig Nordic Mining-rapport snart klar

Selskapet er ute med sin rapport for 1. kvartal.

Ivar S. Fossum, CEO i Nordic Mining. Foto: Finansavisen
Børs

Nordic Mining melder om et resultat før og etter skatt på minus 3,7 millioner kroner i 1. kvartal 2016, mot minus 5,2 millioner kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 0,01 kroner, mot minus 0,02 kroner ved samme korsvei i 2015.Driftsresultatet ble minus 3,2 millioner kroner, mot minus 3,2 millioner kroner året før.Selskapet hadde ikke inntekter i kvartalet.Ved utgangen av kvartalet hadde selskapet 15,7 millioner kroner i kontanter.Engebø-rapport klar i Q3 april 2016. Rundt 6.400 meter ble boret. - En revidert ressursmodell med oppdaterte ressursestimater og klassifiseringer i overensstemmelse med JORC Code vil være klar i 3. kvartal 2016, heter det.Rapporten her.

nordic mining
gruveaksjer
engebøfjellet
Nyheter
Børs