I en oppdatering onsdag anbefaler Nordea Markets å holde seg unna riggsektoren. Analytikerne Janne Kvernland og Kristoffer Pedersen i Nordea Markets viser ifølge TDN Finans til utfordringene riggsektoren har opplevd i lys av fallende oljepris og kundenes kapitaldisiplin.- Vi er nå 30 måneder inn i nedturen og vi venter å begynne å se noen lyspunkter de neste 6-12 månedene, skriver analytikerne ifølge nyhetsbyrået.De mener det er for tidlig å bli positive til sektoren.Nordea Markets har salgsanbefalinger på 13 av 14 selskaper de de har dekning på innen rigg-sektoren.Odfjell Drilling som har et kursmål på 12 kroner er det eneste riggselskapet Kvernland og Pedersen setter kjøpsanbefaling på.Analytikerne tror vi vil se at utnyttelsesgraden for rigger som har arbeid vil øke i løpet av andre halvår 2016, samt at vi vil se noen kontrakt-tildelinger, men mener det fortsatt er for mange rigger i markedet.