Astrup har troen på London

Morten Astrup. Foto: Finansavisen.

- På lang sikt betyr det null og niks for England.

Investor Morten Astrup tror finansnæringen i London vil bli tatt godt vare på. Samtidig flytter internasjonale storbanker trolig flere tusen ansatte ut av finansmetropolen, skriver DN.- En ting er sikkert på kort sikt, og det er at lavere pund gjør det mer attraktivt å ha kontor i London, sier Astrup til avisen.Selv bor han i Sveits, men har arbeidsplass som sjef for Storm Capital i London. - På kort sikt vil det skape støy, men politikerne på begge sider vil nok vise stor vilje til å gjøre konsekvensene minst mulig dersom det skulle skje, sier Astrup.- Finansbransjen er uansett så internasjonal at det bare er fordeler ved å ikke være kontrollert av Brussel. Frankfurt og Paris er ingen reell trussel mot London. Med andre ord betyr brexit støy på kort sikt, men på lang sikt betyr det null og niks for England, mener han overfor DN.