Det store Brexit-sjokket uteble for innsiden

Men Finansavisens innsideportefølje slipper børsen enda nærmere.

Publisert 28. juni 2016 kl. 15.57
Oppdatert 28. juni 2016 klokken 16.00
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 113 ord

Innsideporteføljen falt 1,4 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs gikk tilbake 0,2 prosent.Dermed mistet innsiden enda litt av forspranget til markedet.Porteføljen er likevel opp 1,7 prosent hittil i år, mot børsens nedgang på 4,0 prosent.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Kursoppgangen fra dagens i forkant av Brexit-sjokket sørget ifølge Finansavisen for små kursutslag uken sett under ett.Fire aksjer så rødtFire av fem aksjer i porteføljen så rødt. Unntaket var Entra, som steg 0,6 prosent.Frontline ble igjen ukens svakeste aksje, med en nedgang på 3,2 prosent.Nærmest fulgte Weifa på minus 3,0 prosent.Storebrand og Telenor trakk ned hhv. 0,6 og 0,7 prosent.Avisen gjør ingen endringer i porteføljen denne uken.