DNB Markets tar i dag opp dekning av Medistim med en kjøpsanbefaling og kursmål 67 kroner.- Produktene blir benyttet for å planlegge, kvalitetssikre og i etterkant dokumentere operasjoner ved hjertekirurgi, og selskapet leverer både de nødvendige plattformene og de relaterte forbruksartiklene, skriver meglerhuset i dagens aksjerapport.Ifølge meglerhuset har selskapet levert jevn og god vekst over flere år.- De opererer med en etter vår mening solid balanse og har produkter rettet inn mot et marked med begrenset konkurranse. Inn mot 2017 venter vi i tillegg vekst for nye tilsvarende løsninger rettet inn mot vaskulær kirurgi, et nytt marked for selskapet, heter det videre.Medistim stiger 1,9 prosent til 53,25 kroner i tidlig handel på Oslo Børs torsdag.DNB Markets ser dermed en oppside på rundt 25 prosent fra dagens nivåer.