DNB Markets tar inn olje - anbefaler åtte aksjer

DNB Markets har åtte favoritter på Oslo Børs.

Publisert 27. juni 2016 kl. 10.27
Oppdatert 27. juni 2016 klokken 10.29
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 81 ord
Kristian Tunaal (foran) og Morten Jensen. Foto: Iván Kverme/Finansavisen.

DNB Markets tar ingen aksjer ut av porteføljen med anbefalte aksjer denne uken.Derimot kommer DNO inn.DNB-porteføljen BorregaardDNOGrieg SeafoodLerøy SeafoodMarine HarvestOrklaQ-FreeWilh. Wilhelmsen ASAForeløpige tall viser en avkastning på minus to prosent for forrige uke, mens markedet var ned én prosent. Disse tallene er basert på fredagens sluttkurser og endelig avkastning for uken vil bli beregnet på basis av snittkursene i de første timene av dagens handel.Vi gjør oppmerksom på at Periscopus ved Trygve Hegnar eier fire millioner aksjer, tilsvarende en eierandel på 0,9 prosent, i Marine Harvest.