Oslo Børs stiger fra start, til tross for lavere oljepris. Rundt lunsj er hovedindeksen opp 0,9 prosent til 592,65 poeng idet omsetningen av verdipapirer passerer 1,25 milliarder kroner.Også europeiske markeder tikker opp. Fokuset er rettet mot kveldens rentemøte i Federal Reserve, mens de senere dagers Brexit-frykt har kommet mer i bakgrunnen.Sektorer som har tynget indeksene i Europa mest de seneste dagene, henholdsvis finans og telekom, stiger markert. Telenor og DNB trekker også hovedindeksen på Oslo Børs opp, med oppgang på henholdsvis 1,5 og 1,4 prosent, mens Statoil holder noe igjen med oppgang på 0,2 prosent.Oljeprisen fallerPrisen på olje faller for femte dag på rad etter amerikanske lagertall.En annen faktor som sender prisene ned er at opprørsstyrkene i Nigeria, som har angrepet oljeanlegg, vurderer fredssamtaler.Nå handles Brent-oljen for 49,25 dollar fatet, ned 1,16 prosent. I forrige uke nådde prisen årsbeste 52,86 dollar.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 49,84 dollar ved børsslutt tirsdag.Stay awayNordea Markets anbefaler ifølge TDN Finans i en oppdatering publisert onsdag å holde seg unna riggsektoren.Analytikerne Janne Kvernland og Kristoffer Pedersen i Nordea Markets viser til utfordringene riggsektoren har opplevd i lys av fallende oljepris og kundenes kapitaldisiplin.- Vi er nå 30 måneder inn i nedturen og vi venter å begynne å se noen lyspunkter de neste 6-12 månedene», skriver analytikerne i rapporten. De påpeker imidlertid at de mener det er for tidlig å bli positive til sektoren. Meglerhuset har salgsanbefalinger på 13 av 14 selskaper de de har dekning på innen sektoren.Eneste selskap med kjøpsanbefaling er Odfjell Drilling, med kursmål 12 kroner. Denne aksjen stiger 2,85 prosent til 4,69 kroner onsdag. Også Seadrill er solid opp, 2,30 prosent til 27,54 kroner, mens Songa faller 4,55 prosent til 0,21 kroner.  Hovedargumentene for det vedvarende overordnet negative synet er ifølge TDN Finans at estimatene fremdeles er høye, og at sektoren må gjennom ytterligere betydelig restrukturering de kommende 18 månedene.DNOe med de sentrale myndighetene i Bagdad om en avtale om som vil øke oljeeksporten fra regionen. Ifølge Reuters er forutsetningen at Bagdad garanterer dem månedlige inntekter på én milliard dollar, sier en talsmann for KRG.Han sier selskapene som opererer i regionen har fått forsikringer om at bestemte pengebeløp vil bli betalt ut på månedlig basis. Han refererer til selskaper som DNO, Gulf Keysone og Genel, melder Reuters.DNO er opp 1,03 prosent til 9,31 kroner. Hexagon-fusjon at selskapene vil fusjonere Hexagon Composites' CNG Automotive Products-division med Agility. Det fusjonerte selskapet får navnet Agility Fuel Solutions.Hexagon er opp 6,22 prosent til 23,90 kroner.Navamedic-patentAksjen stiger 10,42 prosent til 10,70 kroner.Cxense-avtale Det kommer frem av en melding fra selskapet.Aksjen stiger 1,33 prosent til 152 kroner. Yara ned på nedgraderingBank of America Merrill Lynch har nedgradert anbefalingen på Yara fra neutral til underperform, melder Bloomberg ifølge TDN Finans. Også Yara er ned 1,88 prosent til 271 kronerPolarcus fikk avtale med en ikke navngitt kunde i forbindelse med bredbånd 3D marine seismiske undersøkelser utenfor Sør-Amerika. Polarcus løftes 3,77 prosent til 55 øre.SAS-streik avblåstSAS-flygernes streik ble avsluttet etter børsslutt tirsdag. Partene i konflikten er blitt enige, men trafikken ventes å gå som normalt igjen først torsdag.Siden fredag skal 100.000 reisende ha blitt rammet av streiken, som har ført til rundt 1.000 innstilte flygninger.SAS-aksjen stiger 1,06 prosent til 19,10 kroner.