Frontline danner joint venture

Suezmax Chartering ser dagens lys.

Frontline går sammen med Diamond S. Shipping og Euronav og danner et joint venture ved navn Suezmax Chartering, går det frem av en børsmelding torsdag. Målet med sammenslåingen er å skape ett enkelt kontaktpunkt for befraktere, som vil gi tilgang til en flåte på 43 moderner suezmax-skip. Frontline vil bidra med 22 skip, hvorav 14 på vannet og åtte nybygg som leveres etterhvert.- En større flåte vil større fleksibilitet og større utvalg for befraktere, og også redusere fraktrelaterte utgifter ved å optimalisere valg av skip basert på nærhet til lasten, og derved redusere utslippet av drivhusgasser som en direkte konsekvens av lavere drivstofforbruk på bevegelser i ballasten, heter det.Suezmax Chartering vil operere fra de tre selskapenes nåværende kontorer.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også