Den Oslo Axess-noterte spillutvikleren Hugo Games lanserer i dag mobilspillet «Cristiano Ronaldo: Kick'n'Run» globalt på iOS og Android, går det frem av en børsmelding.Cristiano Ronaldo har vunnet Gullballen (utmerkelsen som verdens beste fotballspiller) tre ganger, sist gang i 2014.Sammen med Lionel Messi har Ronaldo dominert internasjonal fotball i en årrekke, og portugiseren er ifølge Forbes
.Det amerikanske bladet opererer med årlige inntekter på 88 millioner dollar, tilsvarende nærmere 720 millioner kroner ifølge dagens kurser.Samtaler med investorHugo Games selv meddelte markedet 26. mai at selskapet er i innledende samtaler med en investor.Selskapet hadde mottatt «visse tilnærmelser» fra en potensiell utenlands investor som har uttrykt interesse for en «betydelig minoritetsandel» i selskapet.Dagen etter la selskapet frem , og annonserte en på opptil 15 millioner danske kroner.Aksjen stiger 5,3 prosent til 3,40 kroner på Oslo Axess torsdag.