Incus-datter sikrer seg kontrakter

Datterselskap av Incus Investor (tidligere Scana Industrier), Scana Propulsion, har signert en kontrakt med AO Shipyard Yantar, i Kaliningrad i Russland, opplyses det i en melding.Avtalen gjelder levering av framdrifts og manøvreringssystem for tre fiskefartøy. Fartøyene er av SK-3101R design fra Skipskompetanse, og skal bygges ved Yantar Shipyard i Russland.Leveransene vil finne sted innen juni 2017.Scana Propulsion har også signert kontrakter med Pon Power i Norge for reduksjonsgear til to pelagiske trålere for bygging på Karstensens Skipsværft i Danmark."Leveransen fra Scana Propulsion inngår i en total framdriftspakke bestående av MaK motor, Cat Propulsion propell og Scana reduksjonsgear", heter det i meldingen.Disse leveransene vil finne sted i 1. kvartal 2017.Den totale verdien på kontraktene er 35 millioner kroner.Les hele meldingen her.