Streiken blant svenske piloter i SAS rammer 18 flygninger til og fra Norge mandag. NTB kan fortelle at flyselskapet jobber for å finne andre løsninger for sine norske passasjerer.Ifølge TDN Finans velger tallknuserne i HSBC nå å nedgradere sin anbefaling på SAS-aksjen fra kjøp til hold.Fredag kunne vi lese at SAS fikk et resultat etter skatt på 171 millioner svenske kroner i sitt regnskapsmessige 2. kvartal 2016 (februar-april), mot 279 millioner svenske kroner i samme periode i fjor. Det var ventet et resultat på 307 millioner svenske kroner.Driftsinntektene beløp seg til 8.916 millioner svenske kroner, sammenlignet med 9.403 millioner svenske kroner i 2. kvartal 2015. Forhåndstipset lød på 9.083 millioner svenske kroner.I skrivende stund omsettes aksjen for 18,60 kroner, ned 7,92 prosent.