I den siste ukerapporten fra Dovre Forvaltning kan vi lese at investeringsdirektør Stig Myrseth kaster ut Kongsberg Automotive til fordel for Protector Forsikring.- Selskapet fremstår som en langsiktig god investering med kostnadslederskap, solid vekst og høy lønnsomhet, slår Myrseth fast. Investeringsdirektøren håper det går mot bedre tider i aksjemarkedet fremover.- Med dypt negative realrenter på sikre plasseringer og historisk lave yieldnivåer på næringseiendom har alternativene til børsen aldri vært verre. På tross av dette flykter folk ut av aksjefond, skriver Myrseth. - Kanskje sommerens store overraskelse blir at aksjekursene presterer et rally slik at alle som har solgt seg ut blir stående igjen på perrongen med bondeanger? Husk at børsen som regel gjør det motsatte av hva flertallet ønsker, avslutter Myrseth.