Børsene står igjen i rødt i Asia.Årsaken er ifølge Bloomberg News risikoaversjon i forbindelse med økende bekymring for britenes avstemning om EU-medlemskap.- Markedet forsøker å prise inn Brexit, og som et resultat er det en flukt til sikkerhet. Vi er nå på vei inn i en avgjørende periode før selve avstemningen. Det kommer rett og slett til å bli volatilt fra nå av, sier regional investeringsdirektør i UBS Group AG i Singapore, Kelvin Tay, til nyhetstjenesten.- Alt handel om Brexit akkurat nå, sier SEB-strateg Richard Falkenhall til Bloomberg News.I Japan faller Nikkei 1,53 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er ned 1,44 prosent.Shanghai Composite i Kina går tilbake 0,25 prosent, mens Hang Seng i Hong Kong er ned 0,25 prosent.I Sør-Korea faller Kospi tilbake 0,53 prosent, S&P/ASX 200-indeksen i Australia er ned 2,05 prosent, mens Straits Times i Singapore faller 0,35 prosent.