Nel skal bygge hydrogenstasjon i Sverige

Nel har blitt tildelt en kontrakt for bygging av hydrogenstasjon i Mariestad i Sverige.

Børs

Nel Hydrogen har inngått en kontrakt om å bygge en hydrogenstasjon i Mariestad i Sverige, heter det i en fersk børsmelding torsdag.Stasjonen vil ligge i den strategiske Gøteborg-Stockholm-korridoren, og vil dermed knytte de store skandinaviske hovedstedene sammen.Ifølge Nel er Mariestad aktivt på jakt etter å ta i bruk fornybar energi og bidra til oppblomstringen av ny teknologi.Kontraktsverdien er på litt over en million euro, og det er ventet at stasjonen vil bli satt opp i 4. kvartal 2016.Nel har vært en attraktiv aksje blant investorene som per i dag inkluderer Øystein Stray Spetalen, Alexander Hansson, Jan Christian Opsahl med flere.

nel
hydrogen
mariestad
sverige
Nyheter
Børs