Telenor-konsernet har utnevnt Michael Foley som adm. direktør i Telenor Bulgaria og Irfan Wahab Khan som adm. direktør i Telenor Pakistan, opplyses det i en melding.Begge vil tiltre sine nye stillinger 1. august 2016, og vil gjennom sine roller inngå i Telenors konsernledelse.Michael Foley startet ifølge meldingen i Telenor i 2014 da han ble utnevnt til adm. direktør i Telenor Pakistan. Han har bodd og arbeidet i mer enn 11 land, inkludert tidligere erfaring fra Bulgaria hvor han hadde en lederposisjon innenfor telekomsektoren fra 2004 til 2005.Irfan Khan kommer fra stillingen som viseadministrerende direktør og markedsdirektør i Telenor Pakistan. Han har vært ansatt i Telenor i 12 år og var den første ansatte i Telenor Pakistan da han startet som leder av Corporate Affairs-divisjonen i selskapet. Stein Erik Vellan, som i dag er adm. direktør i Telenor Bulgaria, vil fra 1. august 2016 lede Telenor-konsernets Corporate Support-funksjon, og trer da ut av konsernledelsen.