Hovedindeksen på Oslo Børs endte opp 0,48 prosent til 590,13 poeng onsdag. Det ble omsatt verdipapirer for 3,3 milliarder kroner.Også europeiske markeder tikket opp, Mens Dax-indeksen og FTSE100 var opp 1,2 og 1,3 prosent ved stengetid på Oslo Børs, var oppgangen i Paris på hele 1,6 prosent til samme tid.Onsdag var fokuset rettet mot kveldens rentemøte i Federal Reserve, der det nå regnes som usannsynlig at Janet Yellen & Co vil sette opp renten. De senere dagers Brexit-frykt har kommet mer i bakgrunnen.Sektorer som har tynget indeksene i Europa mest de seneste dagene, finans og telekom, stiger markert. På Oslo Børs trakk Telenor og DNB opp, henholdsvis 1,34 og 0,50 prosent.Statoil endte uendret på 133,10 kroner. Oljeprisen fallerPrisen på olje faller for femte dag på rad etter amerikanske lagertall.En annen faktor som sender prisene ned er at opprørsstyrkene i Nigeria, som har angrepet oljeanlegg, vurderer fredssamtaler.Ved børsslutt onsdag ble Brent-oljen omsatt for 48,92 dollar fatet, ned 1,8 prosent. I forrige uke nådde prisen årsbeste 52,86 dollar.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 49,84 dollar ved børsslutt tirsdag.Forbrukerrådet saksøker DNBDNBs opptur ble noe dempet av at Forbrukerrådet varslet søksmål mot banken.Forbrukerrådet mener 150.000 nordmenn har betalt 690 millioner kroner for mye i gebyrer til DNB. Banken har solgt og markedsført tre aksjefond som aktivt forvaltede fond. Beregninger utført av Finanstilsynet og Norges Handelshøyskole viser derimot at fondene er passivt forvaltet.DNB endte opp 0,5 prosent til 100 kroner. Advarer mot rigg 13 av 14 selskaper innen riggsektoren som Nordea Markets har dekning på får salgsanbefaling. I en oppdatering onsdag anbefaler Nordea Markets å . Analytikerne Janne Kvernland og Kristoffer Pedersen i Nordea Markets viser ifølge TDN Finans til utfordringene riggsektoren har opplevd i lys av fallende oljepris og kundenes kapitaldisiplin.Odfjell Drilling som har et kursmål på 12 kroner er det eneste riggselskapet Kvernland og Pedersen setter kjøpsanbefaling på. Denne aksjen steg 3,07 prosent onsdag til 4,70 kroner. Songa utmerket seg negativt i sektoren, med et fall på 4,55 prosent til 0,21 kroner. Advarer mot seismikkDNB Markets gjentok onsdag en salgsanbefaling på både Polarcus, TGS og PGS med kursmål på henholdsvis 0,5 kroner, 20 kroner og 100 kroner. Meglerhuset skriver ifølge Reuters at det ser stigende risiko knyttet til konsensusforventningene for 2017.- Det er riktignok tidlig å konkludere helt når det gjelder etterspørselssituasjonen for neste år, men markedets forventninger om omsetningsøkning innen sektoren ligger på rundt 12 prosent og det ser ikke ut til ha dekning i signalene som kommer fra enkelte av de mulige kundene, heter det i analysen.DNB Markets trekker frem at Shell har guidet at de vil redusere investeringene, mens aktører som Woodside og BHP har guidet uendrede letebudsjetter, men med en høyere allokering inn mot leteboring og ditto lavere innen seismikk.- Disse tre selskapene har de siste årene stått for rundt 16 prosent av kontraktsarbeidet hos seismikkselskapene, skriver DNB Markets.PGS falt 4,13 prosent til 21,83 kroner, TGS endte ned 3,14 prosent til 120,40 kroner.Polarcus fikk avtalemed en ikke navngitt kunde i forbindelse med bredbånd 3D marine seismiske undersøkelser utenfor Sør-Amerika. Nyheten løftet aksjen 1,89 prosent til 0,54 kroner. Prosafe dundret nedProsafe arbeider med en restruktureringsløsning for å sikre driften ut 2020. SEB-analytiker Øystein Bogfjellmo sier til E24 at  Meglerhuset endrer anbefalingen på Prosafe fra «kjøp» til «unrated», skriver nettstedet. Dette betyr i praksis at analytikeren mener aksjen er lite eller ingenting verd. Aksjen falt 17,10 prosent til 1,60 kroner i kjølvannet av SEB-analysen. DNOe med de sentrale myndighetene i Bagdad om en avtale om som vil øke oljeeksporten fra regionen. Ifølge Reuters er forutsetningen at Bagdad garanterer dem månedlige inntekter på én milliard dollar, sier en talsmann for KRG.Han sier selskapene som opererer i regionen har fått forsikringer om at bestemte pengebeløp vil bli betalt ut på månedlig basis. Han refererer til selskaper som DNO, Gulf Keysone og Genel, melder Reuters.DNO steg 0,27 prosent til 9,24 kroner. Hexagon-fusjon at selskapene vil fusjonere Hexagon Composites' CNG Automotive Products-division med Agility. Det fusjonerte selskapet får navnet Agility Fuel Solutions.Hexagon steg 11,11 prosent til 25 kroner.Navamedic-patentAksjen endte opp 6,30 prosent til 10,30 kroner.Yara ned på nedgraderingBank of America Merrill Lynch har nedgradert anbefalingen på Yara fra neutral til underperform, melder Bloomberg ifølge TDN Finans. Deutsche Bank gjentor ifølge Reuters holdanbefalingen på Yara, og kuttet samtidig kursmålet til 320 kroner fra tidligere 340 kroner.Meglerhuset forventer at Nitrogenprisene vil forbli svake i 2016 grunnet økt produksjon fra ulike regioner.Yara falt 1,67 prosent til 271,60 kronerSAS-streik avblåstSAS-flygernes streik ble avsluttet etter børsslutt tirsdag. Partene i konflikten er blitt enige, men trafikken ventes å gå som normalt igjen først torsdag.Siden fredag skal 100.000 reisende ha blitt rammet av streiken, som har ført til rundt 1.000 innstilte flygninger.SAS-aksjen åpnet opp mer enn fire prosent, men falt tilbake utover dagen og endte uendret på 18,90 kroner.Veidekke skal bygge vindparkVeidekke Entreprenør har skrevet kontrakt med Norsk Vind Egersund AS om å bygge Egersund Vindpark i Rogaland. Kontrakten er verdt 190 millioner kroner ekskl. mva. Veidekke steg 0,49 prosent til 102,50