Statoil slipper unna milliardutbetaling

Det ble foretatt tegninger i Statoils utbytteemisjon for totalt 18.298.942 utbytteaksjer.

Roald, Berit
Børs

Det ble foretatt tegninger i Statoils utbytteemisjon for totalt 18.298.942 utbytteaksjer, opplyses det i en melding.Det har resulterte i redusert utbetalt utbytte på omtrent 292 millioner dollar, 2,41 milliarder kroner.Omtrent 43 prosent av aksjonærenes samlede netto utbytte har blitt allokert til tegning av aksjer i utbytteemisjonen."Kapitalforhøyelsen relatert til Utbytteemisjonen er forventet å bli registrert i Foretaksregisteret den 23. juni 2016, og Utbytteaksjene er forventet levert til tegnernes VPS kontoer den 24. juni 2016", heter det i melding.Betaling av kontantutbytte er forventet å skje på eller omkring 24. juni 2016.Les hele meldingen her.

statoil
utbytteemisjon
Nyheter
Børs