Derfor er oljegigantene en god investering

Makrostrateg Michael Metcalfe i State Street ser problemer i oljemarkedet, men påpeker at etterspørselen etter direkteavkastning er solid.

- De siste ukene har det vært et par problemstilllinger som har skapt tvil, sier makrostrateg Michael Metcalfe i State Street.Les også: Sissener vekter ned før tallHan viser til tilbudsoverhenget i oljemarkedet og oppgangen i riggtellingen.Samtidig ser han underliggende støtte til markedet gjennom stimulansetiltak i Kina.Les også: «Oil Majors» kan bli ukens børsjokere Les også: Fornuftige forbrukere tynger oljeprisen- Jeg tror ikke etterspørselssiden er så svak nå som den var ved inngangen av året, sier Metcalfe.Samtidig tror strategen at det er mindre risiko knyttet til investeringer i high yield-aksjer enn i high yield-obligasjoner.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker