Dette skjer i dag torsdag

Resultatsesongen fortsetter for full styrke utenlands, mens Subsea 7 er det eneste selskapet på Oslo Børs som legger frem kvartalsrapport.

Seven Sisters, Subsea 7. Foto: Selskapet
Børs

ResultatrapporterSubsea 7Utenlandske selskaperColgate Palmolive, Dow Chemical, National Oilwell Varco, Marathon, Baker Hughes, Alphabet, Ford Motor, ConocoPhillips, Bunge, SolarCity, Technip, Total, Royal Dutch Shell, Repsol, BT Group, BNP Paribas, Credit Suisse, Rolls-Royce, Wacker Chemie, Volkswagen, Engie, Anglo American, Dialog Semiconductor, Potash Corp., Noble Corp, EnscoMakrotallTyskland, KPI delstater, juliSverige (09:30), Ledighetsrate, juniSverige (09:30), Detaljhandel, juniTyskland (09:55), Ledighetsrate, juliNorge (10:00), Utlånsundersøkelse, 2. kvØMU (11:00), Økonomisk tillit, juliTyskland (14:00), KPI foreløpig, juliUSA (14:30), Førstegangssøkende ledighetstrygd pr. 23. juliAnnetGenel telefonkonferranse kl. 10:00USA (16:30), DOE, ukentlige gasslagertallKilde: TDN Finans, Finansavisen

Nyheter
Børs