Kitron sikret tysk avtale

Kitron inngår leveranseavtale med Dentsply Sirona.

Bilde hentet fra Kitrons hjemmesider.
Børs

Kitron er valgt som ny leverandør for Dentsply Sirona, verdens største produsent av profesjonelle dentalprodukter og -teknologier.- Vi er glade for å utvide vår portefølje av nøkkelleverandører for å fortsette å lede an i innovasjon og ytterligere forbedre tannbehandlingen. Kitron vil styrke vår leverandørkjede på kvalitet, leveranser og konkurransedyktige priser, samt videreutvikle vår kapasiteter innen elektronikk. Vi ser frem til et godt samarbeid, sier Michael Geil, direktør for Bensheim-avdelingen til Dentsply Sirona.- Jeg er svært fornøyd med at Dentsply Sirona har valgt oss som en foretrukket leverandør. Som aktør innen sektoren medisinsk utstyr har de stilt ekstremt høye krav til produksjonsprosessene. Det faktum at vi nå har passert alle deres omfattende krav og gjennomganger, viser at våre langsiktige investeringer i det tyske markedet er i ferd med å gi resultater. Takket være vår lange historie og vår erfaring er vi stolte av å kunne tilby våre kunder produkter av høy kvalitet i tråd med kundens spesifikasjoner,  sier Tommy P. Storstein, konserndirektør salg og marked i Kitron.

kitron
Nyheter
Børs