Mye rødt i Asia etter ny Brexit-frykt

De fleste markedene faller etter mandagens negative stemning i Europa.

Børs

De asiatiske markedene var blandede tirsdag, etter en svak mandag i Europa som følge av ny Brexit-frykt.Sentralbanken i Australia mener at eventuelle effekter på den globale økonomien av EU-folkeavstemningen i Storbritannia gjenstår å se. Sentralbanken har tirsdag som ventet besluttet å holde styringsrenten uendret på 1,75 prosent.På morgenkvisten har det ellers kommet ferske Caixin PMI-tall fra Kina, som viser en indeks på 52,7 i juni, mot ventede 51,2.I Tokyo er Nikkei 225 ned 0,97 prosent. Shanghai Composites stiger på sin side med 0,40 prosent, mens Hang Seng i Hong Kong er ned 0,82 prosent.Australske S&P/ASX 200 faller 1,00 prosent, og Kospi i Sør-Korea er ned 0,33 prosent.

asia-børsene
tokyo
nikkei
Nyheter
Markedskommentarer
Børs